Ta gjerne kontakt med styret

Vi har styremøter kl 19.30
første onsdagen i måneden.
Har du spørsmål eller noe du mener vi bør engasjere oss i,
er du velkommen til
å ta kontakt.

 
Lokal kompetanse

Hvorfor ikke benytte deg av lokale krefter hvis du skulle trenge noen av følgende tjenester:
     
Fotograf Kristin Evjenth

Kristin Evjent har tatt et 1/2 års studium på Utdanningshusets linje som Digital fotograf. Kristin har utviklet sin egen stil innen foto, med portretter og naturbilder som hittil har vært mest i fokus. Hun har egen hjemmeside hvor hun viser en del av sine arbeider. Spennende og flotte bilder.

Hvis noen ønsker å benytte seg av hennes tjenester, så ta kontakt pr. e-post via hennes hjemmeside. Hilde Hauge har fått portrettert jentene i familien sin, og er veldig fornøyd.
 


Motiv fra Solemskogen.

     
Maler Jon Kirkemo

Maler Jon Kirkemo utfører alt av malerarbeid.
Ta kontakt for et tilbud: tlf. 22 71 12 90/mob. 913 21 938
   
     
Randi Skaug

Randi ble Solemskogens store datter da hun som første norske kvinne besteg Mt. Everest i 2004. Hun kan mer enn det. Fra sin bolig i Grytebekkveien driver hun firmaet Skaug AS som tilbyr foredrag og konsulentvirksomhet for næringslivet, blant annet under mottoet ”walk the talk”.

Etter å ha vært på flere fjellturer med Randi, kjenner jeg henne som den eneste som er like blid og optimistisk uansett forhold. Trivialiteter som dårlig vær biter ikke. Det er en slik innstilling som gjør at hun både når egne mål, og kan hjelpe andre å nå sine. Så gå inn på hennes hjemmesider hvis du har bruk for en dyktig foredragsholder, eller en som kan inspirere dine arbeidskollegaer. (Bjørn Grinde)
 
     
 

Solemskogen Velforening, Solemskogveien 3, 0496 Oslo | Leder: Fredrik Foerster-Massey | Web: Petter Lundberg Olsen